Naniano Naniano…

20140223-183847.jpg

Quan jo era petit, l’època en que semblava que el “Una, Grande y Libre” quedaria enrere (fet que amb els anys s’ha demostrat incert) i només hi havia un canal i mig de televisió, els dissabtes a la tarda, amb la companyia inseperable d’un berenar de pa amb Nocilla, era el moment de “Los Payasos de la Tele”, Gaby, Miliki, Fofito i Milikito. Pels més joves, i que no sabran de que parlo, eren uns pallassos que setmanalment feien un xou que sempre acabava amb un petit gag o historieta. Gaby era el pallasso llest i els altres els tontos. En aquestes històries, cada cop que els tontos anaven a perpetrar una de les seves malifetes, indefectiblement entonaven la mateixa cançoneta: “Naniano Naniano”. Era el senyal de que començava la diversió. Tots aquests gags acabaven sempre igual, amb Gaby perseguint els altres pallassos per la malifeta de torn.

Venia aquesta petita introducció a compte de les darreres notícies esdevingudes a Can Barça, i més en concret, les relacionades amb el cas Neymar. Arrel de la demanda presentada pel soci Jordi Cases (ovació dempeus per a vostè. Mai li podrem agrair prou el que ha fet), l’actuació del club, o millor dit, de la seva Junta Directiva, sembla haver estat dissenyada pels guionistes dels gags d’aquells entranyables pallassos. Expressions com “Demanda Temerària”, “Ingenieria Negocial”, “Chupando un boli” entre d’altres, han entrat al Hall of Fame de les Frases Vergonyants Culers compartint honors amb “Chusín, el precio lo pongo yo” o els llegendaris “Llambordins” i “Contribuyons” del Presi-delinqüent Núñez.

I quan sembla que aquest tema no ens pot sorprendre més, apareix un nou capítol per afegir més llenya al foc. Avui ha sigut la informació de La Vanguardia, Butlletí Oficial de la Junta Directiva i diari de capçalera del sector Nuñista-Stalinista que ens governa a dia d’avui (l’anomenat Nuñisme 2.0), referent al pagament per part del club de 9,1 milions d’Euros en concepte de Declaració Complementària per l’IRPF no ingressat per, entre altres conceptes, la “Penalització” per incompliment del precontracte amb N&N. Sembla que aquest pagament es realitzaria per a evitar possibles implicacions penals per a la Junta i disminuir en la mesura del possible, la multa que rebria el club, i que implicaria admetre per part del club, que aquells pagaments eren salari.

Vist el que ha passat fins ara, por em fan els propers capítols que poguem viure d’aquesta farsa. Jo, mentrestant, no em puc treure del cap aquella cançoneta…

Naniano Naniano….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s